Bettersea

Besplatna dostava - 48h

Opći uvjeti poslovanja

PRODAVATELJ 

Battersea, obrt za poslovno i financijsko savjetovanje
adresa: Svilno 12, 51000 Rijeka, Hrvatska
e-mail: battersea@battersea.hr
OIB: 97688336539
MB:  98406019 

Obrtni registar: Primorsko-Goranska županija, upravni odjel za turizam, poduzetništvo i ruralni razvoj

Oznaka obrtnice: 08010017082
Tel: +385 99 2523 456

KUPAC

Kupac je svaka fizička osoba koja sklapa pravni posao ili djeluje na tržištu izvan svoje trgovačke, poslovne, obrtničke ili profesionalne djelatnosti, te koja prihvaća opće uvjete poslovanja obrta Battersea (u daljnjem tekstu: Uvjeti poslovanja).
Prihvaćanje Uvjeta poslovanja kupac potvrđuje narudžbom proizvoda putem elektroničke (internet) trgovine.
Korištenje usluga i sadržaja internet stranice www.battersea.hr odobrava se isključivo punoljetnim i poslovno sposobnim osobama.
Roditelji i/ili skrbnici dužni su o tome voditi računa, u protivnom preuzimaju sva prava i obveze nastale takvim korištenjem, a Battersea ne odgovara za eventualne posljedice takvog korištenja obzirom da je prije ulaza na internet stranicu www.battersea.hr jasno i vidno istaknuto pitanje “Jeste li punoljetni?“.
Osobama mlađim od 18 godina Zakonom je zabranjena prodaja alkoholnih pića i drugih pića koja sadrže alkohol.

CIJENE
Cijene navedene na internetskoj stranici su maloprodajne, sa uključenim PDV-om i povratnom naknadom 0,50kn

DOSTAVA
Vršimo dostavu na području čitave Republike Hrvatske. Dostava je besplatna za sve narudžbe. 

Za područje grada Rijeke, sami dostavljamo robu najkasnije u roku dva radna dana od primitka uplate. 

Za ostatak Hrvatske, narudžbe isporučujemo kurirskoj službi odmah po primitku uplate, a najkasnije sljedeći radni dan. 

Trenutno nismo u mogućnosti dostavljati izvan područja Republike Hrvatske. 

PLAĆANJE

Platiti je moguće na sljedeće načine:

 • kreditnim karticama (Visa, Maestro, Mastercard)
 • e-bankingom / transakcijski
 • općom uplatnicom ili virmanom
 • plaćanje pouzećem

Sigurnost plaćanja karticama
Tajnost vaših podataka zaštićena je i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128/256-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i Monri Payments servisa, te obratno.

MATERIJALNI NEDOSTACI ISPORUČENE ROBE
Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. U tom slučaju potrebno je obavijestiti prodavatelja kako bi se u što kraćem roku organizirala nova isporuka ili dogovorile daljnje radnje.

JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA
Kupac može jednostrano raskinuti Ugovor u roku od 14 (četrnaest) dana bez navođenja razloga. Kupac nema pravo na jednostrani raskid Ugovora:

 • ako mu je usluga u potpunosti ispunjena, a ispunjenje je započelo uz njegov izričit prethodni pristanak te uz njegovu potvrdu da je upoznat s činjenicom da će izgubiti pravo na jednostrani raskid Ugovora ako mu usluga bude potpuno ispunjena;
 • ako je predmet Ugovora zapečaćena roba koja zbog zdravstvenih ili higijenskih razloga nije pogodna za vraćanje, a bila je otpečaćena nakon dostave;
 • ako je predmet Ugovora roba koja je zbog svoje prirode nakon dostave nerazdvojivo pomiješana s drugim stvarima;
 • ako je predmet ugovora proizvod ili usluga čija je cijena ovisna o promjenama na financijskom tržištu koje su izvan utjecaja Prodavatelja, a koje se mogu pojaviti za vrijeme trajanja prava Kupca na jednostrani raskid ugovora;
 • ako je predmet ugovora proizvod koja je izrađen po specifikaciji Kupca ili koji je jasno prilagođen Kupcu;
 • ako je predmet ugovora isporuka alkoholnih pića čija je cijena ugovorena u trenutku sklapanja ugovora, a dostava može uslijediti tek nakon 30 dana, ako je cijena ovisna o promjenama na tržištu koje su izvan utjecaja Prodavatelja;
 • ako je prilikom utvrđivanja neispravnosti proizvoda konzumirano više od pola proizvoda.

Da bi kupac mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid Ugovora, mora obavijestiti prodavatelja o svojoj odluci o jednostranom raskidu Ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom (na Svilno 12, 51000 Rijeka) ili elektroničkom poštom na battersea@battersea.hr, u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona i adresu elektroničke pošte.

Rok za jednostrani raskid Ugovora iznosi 14 dana od dana kada je kupcu ili trećoj osobi koju je kupac odredio, a koja nije prijevoznik, roba koja je predmet Ugovora predana u posjed.

Ako kupac jednostrano raskine Ugovor, izvršit će mu se povrat sredstava koji je od njega primljen, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada prodavatelj zaprimi kupčevu odluku o jednostranom raskidu Ugovora.
Povrat sredstava bit će izvršen na isti način na koji je kupac izvršio uplatu. Povrat novaca biti će izvršen tek nakon što je roba vraćena. 

Kupac je dužan robu predati ili je poslati na adresu Svilno 12, 51000 Rijeka bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je Prodavatelju uputio svoju odluku o jednostranom raskidu Ugovora. Izravne troškove povrata robe snosi prodavatelj. Kupac se moli da prije raskida Ugovora nazove na broj telefona +385 99 2523 456 ili se javi na e-mail: battersea@battersea.hr kako bi mu bio objašnjen postupak vraćanja robe.

Kupac je sukladno članku 84. stavak 6. Zakona o zaštiti potrošača odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe. U slučaju oštećenja originalne ambalaže iznos povrata bit će umanjen za postotak sukladan vrijednosti robe. U tom slučaju kupac će biti obaviješten o iznosu za koji će povrat biti umanjen.

Ukoliko se slučajno dogodi da robu koju ste platili iz nekog razloga trenutno nemamo na skladištu, izvršiti ćemo povrat sredstava u roku 24 sata. Po potrebi ćemo Vas i kontaktirati želite li da se ostatak narudžbe šalje. Nastojati ćemo dnevno ažurirati ponudu tako da ukoliko određenih artikala nema to bude blokirano za narudžbu kako bi sveli grešku na minimalnu razinu.

POVRAT SREDSTAVA
Ukoliko se slučajno dogodi da robu koju ste platili iz nekog razloga trenutno nemamo na lageru, izvršit ćemo povrat sredstava u roku 24 sata. Po potrebi ćemo Vas i kontaktirati da li želite da se ostatak narudžbe šalje. Nastojati ćemo dnevno ažurirati ponudu tako da ukoliko određenih artikala nema to bude blokirano za narudžbu kako bi sveli grešku na minimalnu razinu.

IZJAVA O PRIVATNOSTI
Battersea se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Battersea i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

PRIGOVORI POTROŠAČA
Sve eventualne prigovore molimo uputite pismenim putem te ćemo na iste u najkraćem mogućem roku odgovoriti. Adresa je: Svilno 12, 51000 Rijeka, Hrvatska.

PROMJENA OPĆIH UJETA POSLOVANJA 

Prodavatelj pridržava pravo izmjene Općih uvjeta, kao i bilo koje izmjene internet stranice, njezine strukture, usluge, bilo kojeg sadržaja bez da o tome prethodno obavijesti Kupca. Izmijenjeni uvjeti stupaju na snagu u trenutku objave na stranici. Korištenjem Internet trgovine www.battersea.hr nakon objavljenih izmjena podrazumijeva se da kupac prihvaća sve aktualne Opće uvjete poslovanja.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare
Košarica Zatvori